Зелено Кафе Танзания за отслабване


Цена:40лв./ 1 кг.


Зелено Кафе Танзания за отслабване

Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол на теглото, използва се още в козметиката, действа благоприятно както за външна така и за вътрешна употреба. Помага при стомашно-чревни разтройства, главоболие, понижава холестерола, подобрява паметта, регулира нивото на кръвната захар, изчиства токсините в тялото. Зеленото кафе е напълно 100 % натурален продукт.

Кафе Танзания  се отглежда по склоновете на Килиманджаро, под сянката на бананови дървета, наистина екзотична дестинациия за това   кафе. То е до известна степен подобно на кафе на своя съсед на север от границата (Кения за географски оспорва), светло, чист и ароматно. Окачествяването   в Танзания е  същото като в Кения, където кафето  се класифицира по размер зърна. AA е най-големият, последвано от A и B за установяване на ред.
В САЩ много популярено е  танзанийското кафе – peaberry сорт. Защо? Е, няколко теории за това. Peaberries изглежда да има мистика
около него. Какво е peaberry? Това е, когато един зърно се  развива вътре в кафето на зърна, вместо познатите две плоски „зърна“. Защо толкова много фенове има на peaberry? Теорията е, че всичкото качествено   кафе на зърна е  в цялостта на  зърното.
Друга причина за популярността на peaberries Танзания е просто един фактор на доставките. Японците купуват по-голямата част от кафе flatberries Танзания (редовно кафе на зърна) и тъй като peaberries са подредени, а на пазара е необходимо  peaberries. Тъй peaberries имат култ споменатпо-горе, Viola! Екзотични Peaberries Танзания!

Сурово, зелено кафе на зърна – 40 лв./ 1 кг.

 

 

Share