Зелено Кафе Хавайска кона

Зелено Кафе Хавайска кона

Това 100% Хавайско кафе се отглежда в Kona квартал на „Големия остров Хавай“. Кафето расте в западната част на острова по склоновете на вулкана Мауна Лоа, Хуалалай и Мауна Кея. Климатът е тропичен, идеален за кафеени плантации, с wellbalanced смесица от слънце и сянка, тропическа топлина и вулканична почва. Смята се, че тази област е отглеждането най-идеалните предпоставки за кафе, растящи в света. Кафето най-вече се бере на ръка и е достъпни само в ограничени количества на световния пазар. The Hawaii Kona се търгува като едно от най-добрите кафета в света.
Идеалните  климатични условия в комбинация с вулканичната почва дават на кафето интензивен плодов и пикантен вкус. Това отлично островно кафе  има силен, плодов вкус и  изразителен аромат.

Кафето се предлага в три варианта:

– Сурово, зелено кафе на зърна – 150 лв./ 1 кг.

– Прясно изпечено кафе  на зърна или смляно –

– Пакетирано изпечено кафе на зърна – 210 лв./ 1 кг.

Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол на теглото, използва се още в козметиката, действа благоприятно както за външна така и за вътрешна употреба. Помага при стомашно-чревни разтройства, главоболие, понижава холестерола, подобрява паметта, регулира нивото на кръвната захар, изчиства токсините в тялото. Зеленото кафе е напълно 100 % натурален продукт.

Share