Зелено Кафе Bourbon Santos за отслабване


Цена:38 лв./ 1 кг.


Зелено Кафе  Bourbon Santos за отслабване

Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол на теглото, използва се още в козметиката, действа благоприятно както за външна така и за вътрешна употреба. Помага при стомашно-чревни разтройства, главоболие, понижава холестерола, подобрява паметта, регулира нивото на кръвната захар, изчиства токсините в тялото. Зеленото кафе е напълно 100 % натурален продукт.

Bourbon Santos е  средно до високо качество кафе  от Бразилия,което обикновено се превозва през пристанището на Сантос и носи и името му. Повечето Santos Бърбън се отглежда при надморска височина от 2000 до 4000 метра в севернатачаст на Минас Жерайс или в държавата на Сао Пауло в Бразилия, и се отличава с плавни и леки аромати, често сладки и вкусни. Един добър бразилски Bourbon Santos е с лекодо средно тяло на зърното, с  ниска киселинност  и  с много приятен аромат. The Bourbon сорта  кафе (Coffea Arabica VAR. Бърбън)
Ниската киселинност на бразилските Сантос Bourbon произлиза от региона  на ниско отглеждане  и  височина в сравнение с области като Централна Америка, където по-високи насаждения кота (5,000 метра над морското равнище) произвеждат премия кафе гурме, като по-добри (по-висока киселинност).
Bourbon кафе е гурме Arabica за кафе машини, съоръжения и инсталации . Бразилия Бърбън кафе са потомци на онези, които започват на остров Реюнион(вминалото Bourbon), който се намира в средата на Индийския океан.

Сурово, зелено кафе на зърна – 38 лв./ 1 кг.

 

Share