Зелено Кафе Guatemala Margogype за отслабване


Цена:45лв./ 1 кг.


Зелено Кафе Guatemala Margogype за отслабване

Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол на теглото, използва се още в козметиката, действа благоприятно както за външна така и за вътрешна употреба. Помага при стомашно-чревни разтройства, главоболие, понижава холестерола, подобрява паметта, регулира нивото на кръвната захар, изчиства токсините в тялото. Зеленото кафе е напълно 100 % натурален продукт.

В Гватемала производството на кафе е най-важната култура за населението. Това е малка тропическа страна, която  събира около 160 000 т зърно годишно. Кафе дърветата са били внесени в Гватемала от йезуитски свещеници в далечната 1750.   Климатичните условия в страната са благоприятни за отглеждане на кафе дървета. Ето защо такава известна марка като Maragogype (Maragogipe) се установяват много добре тук.

Maragogype се характеризира  с  порести груби зърна, които осигуряват наситена ароматна дифузия. Този сорт произхожда от бразилските разновидности на едно и също име. Гватемала Maragogype е за елитните кафета. Неговият аромат е деликатен, плодовите  нотки са ясно изразени. От другите сортове кафета Maragogype Гватемала има висока киселинност. Тя се  съчетава добре с горчив, така и с неутрални сортове. Вкусът на кафето е богат.  Послевкусът е  сладък, мек. Характерно за този сорт са класическите нотки на тъмен шоколад и екзотични подправки. Сортът Гватемала Maragogype  е високо ценен от експерти и ценители от цял ​​свят. Глътка кафе Гватемала Maragogype  е сладък миг  незабравимо преживяване.

Сурово, зелено кафе на зърна – 45 лв./ 1 кг.

 

Share