alttext

Промоция на LPG процедури

Публикувано на юни 3, 2018

Промоция на LPG процедури Скъпи приятели и клиенти! По случай Лятото Студио Релакс Елма, Ви предлага отстъпка от 30% на всички LPG процедури . Отстъпката ще важи от 04.06.2018 г. до 31.08.2018 г. LPG липомасаж – Процедури В днешно време около Виж още»

alttext

Месец на детокса

Публикувано на януари 27, 2018

Месец на детокса Масаж с пчелен мед на гърба Медът – „Храната на Боговете” е дар от природата приготвен за нас от пчелите.Той има широко приложение в областта на редица здравословни начини за подобряване на организма. Нанесен Виж още»

alttext

LPG с подарък Зелено кафе Мляно

Публикувано на октомври 1, 2014

LPG с подарък Зелено кафе Мляно Релакс Елма Ви предлага услугата  LPG  с подарък  Зелено кафе 100% арабика- 0,200 г. мляно, за вашата стройна фигура . Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол Виж още»

alttext

LPG процедури – Промоционални пакети

Публикувано на октомври 1, 2013

LPG процедури В днешно време около 90% от жените и не малка част от мъжете страдат от един от най – големите кошмари – „портокаловата кожа“. Целулитът е сериозно заболяване, което засяга мастната и съединителната тъкан, както Виж още»

alttext

LPG + Power Plate

Публикувано на октомври 1, 2013

LPG + Power Plate пакети Липомасажът е нехирургическо решение за премахване на упоритите мазнини, целулита и отпуснатата  кожа. При този масаж кръвообръщението се подобрява до 400%, а лимфната циркулация -до 300%. Разсейва мастните Виж още»

alttext

Promo Power Plate

Публикувано на септември 10, 2013

Promo Power Plate 1 тренировка Power Plate с инструктор + 1 Антицелулитен масаж 35 лв.  Прочети още →

alttext

Зелено Кафе Танзания за отслабване

Публикувано на юли 3, 2013

Зелено Кафе Танзания за отслабване Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол на теглото, използва се още в козметиката, действа благоприятно както за външна така и за вътрешна употреба. Виж още»

alttext

Зелено Кафе Guatemala Margogype за отслабване

Публикувано на юли 3, 2013

Зелено Кафе Guatemala Margogype за отслабване Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол на теглото, използва се още в козметиката, действа благоприятно както за външна така и за вътрешна употреба. Виж още»

alttext

Зелено Кафе Bourbon Santos за отслабване

Публикувано на юли 2, 2013

Зелено Кафе  Bourbon Santos за отслабване Зеленото кафе е новото революционно откритие в областта за намаляване и контрол на теглото, използва се още в козметиката, действа благоприятно както за външна така и за вътрешна употреба. Виж още»

alttext

Зелено Кафе Хавайска кона

Публикувано на юни 26, 2013

Зелено Кафе Хавайска кона Това 100% Хавайско кафе се отглежда в Kona квартал на „Големия остров Хавай“. Кафето расте в западната част на острова по склоновете на вулкана Мауна Лоа, Хуалалай и Мауна Кея. Климатът е тропичен, Виж още»

Следваща стр. »